Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

27.03.2024

Постійно навчаємося, щоб бути кращими для Вас!

Медичний персонал Державної установи «Територіальне медичне об’єднання Міністерства внутрішніх справ України по Хмельницькій області» взяли участь у 8-годинниму тренінговому навчанні від Іsrael Trauma Coalition in UA, програма якої спрямована на формування навичок компетенцій самодопомоги - індивідуальних, сімейних чи громадських. 

Israel Trauma Coalition (ITC) — це асоціація неурядових організацій, які займаються психосоціальною підтримкою населення та має багаторічний досвід з питань мінімізації негативних наслідків для людини після пережитих екстремальних надзвичайних подій.

Упродовж тренінгової роботи з основ самодопомоги та допомоги іншим, медпрацівники навчалися надавати первинну психологічну підтримку населенню під час кризової ситуації, а також опановували навички  стабілізації емоційного стану та керування власним тілом в екстремальних умовах.

 Навчання проводила тренерка від Центру стресостійкості Хмельницької області - Галина Пастощук.

Навчання проведено у рамках Всеукраїнської програми збереження ментально здоров'я під егідою Олени Зеленської та відповідно до реалізації меморандуму підписаного між МВС та Коаліцією.

   

(с) 2024

Запис до лікаря