Contrast
Font
Україна єдина #UAРАЗОМ

Attention! Please, adhere to anti-epidemic measures for coronavirus disease prevention.

27.03.2024

Постійно навчаємося, щоб бути кращими для Вас!

Медичний персонал Державної установи «Територіальне медичне об’єднання Міністерства внутрішніх справ України по Хмельницькій області» взяли участь у 8-годинниму тренінговому навчанні від Іsrael Trauma Coalition in UA, програма якої спрямована на формування навичок компетенцій самодопомоги - індивідуальних, сімейних чи громадських. 

Israel Trauma Coalition (ITC) — це асоціація неурядових організацій, які займаються психосоціальною підтримкою населення та має багаторічний досвід з питань мінімізації негативних наслідків для людини після пережитих екстремальних надзвичайних подій.

Упродовж тренінгової роботи з основ самодопомоги та допомоги іншим, медпрацівники навчалися надавати первинну психологічну підтримку населенню під час кризової ситуації, а також опановували навички  стабілізації емоційного стану та керування власним тілом в екстремальних умовах.

 Навчання проводила тренерка від Центру стресостійкості Хмельницької області - Галина Пастощук.

Навчання проведено у рамках Всеукраїнської програми збереження ментально здоров'я під егідою Олени Зеленської та відповідно до реалізації меморандуму підписаного між МВС та Коаліцією.

   

(с) 2024

Doctor appointment