Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

15.04.2024

Не просто зберегти життя, а зробити його якісним! Навчаємося разом!

Реалії сьогодення стали справжнім викликом для фізичної терапії, реабілітації та відновного лікування.

Наш обов’язок перед Захисниками – якнайшвидше повернути їх до звичайного життя, забезпечити якісною медичною реабілітацією та психологічною підтримкою, що може бути реалізовано завдяки комплексному мультидисциплінарному пацієнтцентричному підході.

Основними принципами реабілітації є комплексність, етапність, безперервність та доказовість, а також підготовлені фахівці та сучасне, ефективне реабілітаційне обладнання.

З метою підвищення кваліфікації працівників закладів охорони здоров’я, що належать до сфери управління МВС, набуття нових навичок та обміну досвідом, 12–13 квітня 2024 року на базі Державної установи «Територіальне медичне об’єднання Міністерства внутрішніх справ України по Хмельницькій області» проведено семінар в offline та online форматі на тему: «Фізична, медико-психологічна реабілітація та відновне лікування і реабілітація поліцейських та військовослужбовців в умовах воєнного стану. Гідротерапія: міф чи реальність…» за участю Державного секретаря Міністерства внутрішніх справ України, із залученням керівників та фахівців закладів охорони здоров’я МВС, представників Департаменту охорони здоров’я МВС та Департаменту комунікацій МВС.

Також, до участі у заході запрошено фахівців Тернопільського національного медичного університету ім. І. Я. Горбачевського Міністерства охорони здоров’я України, Клінічної лікарні «Феофанія» Державного управління справами, медичного центру «ARDEN PALACE».

На семінарі фахівці презентували актуальні теми.

       

(с) 2024

Запис до лікаря