Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

28.07.2023

Емоції, без сумніву, важливі!

Практичним психологом центру психіатричної допомоги та професійного психофізіологічного відбору ДУ «ТМО МВС України по Хмельницькій області» Пастощук Галиною було проведено тренінг емоційної компетентності з особами, що мають бойовий досвід та проходять медико-психологічну реабілітацію.

Метою якого було створення гарного настрою, поліпшення самопочуття та зміцнення психологічного здоров'я, ознайомлення учасників із видами емоцій, шкалою емоційних тонів, вправами для покращення внутрішнього світу.

Одна з найважливіших особливостей емоцій — їх індикаторний характер, тобто здатність формуватися по відношенню до ситуацій і подій, які реально в цей час можуть не відбуватися, і існують тільки у вигляді ідеї про пережиті, очікувані чи уявні ситуаціях.

Знайомство "зі світом емоцій та почуттів" є передумовою розвитку емоційного самоусвідомлення та компетенцій, а спостереження за перебігом емоцій, їх розпізнавання, відслідковування тілесних відчуттів, думок дає можливість гармонізувати себе та покращити ментальне здоров'я!

(с) 2024

Запис до лікаря