Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

22.06.2023

Соціальні гарантії та підтримка постраждалих у наслідок війни

У час, коли військовослужбовці НГУ та ДПСУ, особи рядового і начальницького складу ДСНС, поліцейські захищають Україну, кожну українську родину, життя кожної дитини на нашій землі, важливо щоб сім’ї наших захисників і захисниць відчували увагу, підтримку та вчасно отримували необхідну допомогу.

Соціальний захист членів сімей військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу ДСНС, поліцейських, які померли (загинули), поранені, зникли безвісти, захоплені в полон (заручниками) та постраждали унаслідок агресії російської федерації (далі – члени сімей) є пріоритетним напрямком роботи Міністерства внутрішніх справ України.

Сектором соціальних питань і роботи з постраждалими і членами їх сімей ДУ «ТМО МВС України по Хмельницькій області» проводиться робота із забезпечення інформаційної підтримки та надання практичної допомоги постраждалим та членам сімей.

         З метою отримання інформації щодо пільг, прав і соціальних гарантій, а також рекомендацій щодо порядку дій в певних ситуаціях  звертайтесь до Сектору щоденно з 9.00 до 18.00.

Більш детальна інформація за телефоном:  (068) 523-72-10

(с) 2024

Запис до лікаря