Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

30.05.2023

Система психологічної реабілітації працівників поліції

У відсічі збройної агресії окупантів беруть участь бійці всіх спецпідрозділів поліції Хмельницької області, а також чимало співробітників інших служб, яким раніше не доводилось брати участь у бойових діях та стабілізаційних заходах на деокупованих територіях.

Безперечно, важкий емоційний досвід, пережитий нашими захисниками, негативно впливає на їхній психологічний стан. Тому після ротацій вони обов’язково проходять як фізіологічну, так і психологічну реабілітацію. Щоб вона була максимально ефективною, між психологами Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області та психологами центру психіатричної допомоги та професійного психофізіологічного відбору ДУ «ТМО МВС України по Хмельницькій області» налагоджена тісна взаємодія.

Нещодавно відбувся «круглий стіл» під співголовуванням начальника управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Ігоря Лисого начальника ДУ «ТМО МВС України по Хмельницькій області» Андрія Якимчука, під час якого обговорили спільні алгоритми дій, спрямовані на психологічну реабілітацію учасників бойових дій.

Зазначимо, що подібні заходи проходять в рамках Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, ініційованої першою леді України Оленою Зеленською.

(с) 2024

Запис до лікаря