Contrast
Font
Україна єдина #UAРАЗОМ

Attention! Please, adhere to anti-epidemic measures for coronavirus disease prevention.

10.10.2023

«Толерантність, як передумова збереження прав і свобод людини»

Психологами Центру психіатричної допомоги та професійного психофізіологічного відбору  ДУ «ТМО МВС України по Хмельницькій області» Вербою Галиною Вікторівною та Пастощук Галиною Дмитрівною було проведено заняття з елементами тренінгу для працівників ДУ «ТМО МВС України по Хмельницькій області» на тему «Толерантність, як передумова збереження прав і свобод людини»

Виявляти толерантність – це означає визнавати те, що люди розрізняються за зовнішнім виглядом, положенням, інтересами, поведінкою й цінностям і володіють правом жити в світі, зберігаючи при цьому свою індивідуальність.

Під час війни як ніколи актуальне питання толерантності, це проявляється, в тому наскільки доброзичливо та терпимо ставимось ми до наших бійців, до осіб, які стали жертвами війни, до маломобільних груп населення.

Маломобільні групи населення (МГН) ‒ це люди, що відчувають труднощі при самостійному пересуванні, одержанні послуги, необхідної інформації або при орієнтуванні в просторі.

Основні принципи етики спілкування з маломобільними групами населення включають в себе толерантність, рівноправ’я, розуміння, шанобливість, визнання, сприйняття, які забезпечуються через наступні положення:

- визнайте їх рівними;

- запропонуйте допомогу;

- використовуйте можливості;

- намагайтеся не показувати жалість;

- використовуйте толерантну термінологію.

​​​​​​​

(с) 2024

Doctor appointment